Google+ renginiai

Vakar vakare vyko Google I/O 2012 renginys. Dauguma temų buvo apie Android, bet neliko pamirštas ir Google+ socialinis tinklas, kuriam kaip tik po pristatymo įjungtas naujas funkcionalumas visose versijose – tai renginiai (Events).

Renginių kūrimas egzistavo populiariausiuose socialiniuose tinkluose jau seniai ir buvo gan populiariai naudojami. Pvz. Facebook’e kurdavo renginius net kokiam prizui laimėti, jei parašydavai, kad dalyvausi. LinkedIn’e jie irgi yra, tik surasti jų sąrašą beveik misija neįmanoma.

Google+ Events kvietimo laiškas

Google+ Events kvietimo laiškas

Kai kas nors pakvies į renginį, gausite labai gražų laišką su išsamia informacija ir netgi sąrašiuku draugų, kurie pakviesti. Norėdami atsakyti ar dalyvaujate, turėsite paspausti ant to raudono mygtuko viršuje su klausimu “Are you going?“ ir pateksite į renginio puslapį.

GooglePlusEventsAreYouGoingNoIsNotAnOption

Įvykio puslapyje prašys sutikti dalyvauti renginyje. Bent dabar man leidžia arba priimti kvietimą ir sudalyvauti, arba pasakyti, kad dar galvoju. Tokio pasirinkimo kaip Ne – nėra. Tikiuosi pasitaisys greitu laiku. Google naujienų sraute galimybė nurodyti, kad nedalyvausi, tai yra…

Renginio puslapyje galima peržiūrėti pakviestų asmenų, dalyvausiančių, dar galvojančių ir neatsakiusių sąrašus. Pamatyti kitų dalyvių komentarus, įkeltas nuotraukas. Taip pat, leidžiama įkelti ir savo nuotraukas, o prieš sutinkant dalyvauti patikrinti ar tuo metu nebuvote nieko suplanavę. Tereikės paspausti ant nuorodos “Check availability“ ir jei kažkas įvesta apytiksliai tuo metu Jūsų Google kalendoriuje, Jums tai parodys iššokusioje lentelėje.

GooglePlusEventsCheckAvailability

Google+ Events Check Availability

Na ar Jums teko vakar pamatyti bent vieną kvietimą į renginį? Kaip Google+ Linus Torvalds pirmiau pasakė, kad nuostabi nauja funkcija, o po to pradėjo skųstis kvietimų antplūdžiu. Ech, bet ką padarysi, kai esi įžymus.

Google+ pamatytas Linus Torvalds skundas dėl kvietimų į renginius antplūdžio

Google+ pamatytas Linus Torvalds skundas dėl kvietimų į renginius antplūdžio.

pow

Google+ URL - http://www.google.com/+powww
Įrašas paskelbtas temoje Google+, internetas, Ką veikti?, socialiniai tinklai ir pažymėtas , , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

2 komentarai

  1. Mr. Lyja sakė:

    mačiau kvietimą visai ne iš mano draugų ratų – pasirodė keista, bet daugiau tokių nebuvo

  2. Atgalinis pranešimas: Susikurkite Google+ renginį ir turėkite jį savo kalendoriuje | Socialiniai tinklai

Parašykite komentarą